accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen gratis retourrecht

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending* en retour*

Kids kiezen zelf

Frisse start in hún stijl

Wie weet wat kids het liefste willen? Nou, kids zelf natuurlijk. Daarom hebben wij vijf expert(jes) gevraagd wat zij het liefste aantrekken naar school of de sportclub. Laat je inspireren en shop samen met je kids!

Shop alle looks

We maken een lijstje van alle kleren die ik nodig heb en mijn ouders zeggen hoeveel het mag kosten. Ik ben zo blij met wat ik heb uitgezocht!

Lisa 9

Niki

Hoi! Ik ben Niki en ik ben 10 jaar. Ik hou van foto's maken. Mijn outfits zijn stoer maar ook cute. Ik draag bijvoorbeeld laarsjes onder een rokje, of een sportief jack bij een rugzak met zilveren vleugels erop.

Dit kiest Niki

Alex

Ik heet Alex. Spijkerbroeken zijn supergaaf. Die scheuren tenminste niet als ik stunt met mijn fiets. Ik heb deze jas uitgekozen. Hij staat cool bij een geruit overhemd en een intergalactisch T-shirt.

Dit kiest Alex

Dit kiezen de kids

Must-haves voor een frisse start

Lisa

Hoi, ik ben Lisa. Ik ben 9 en ben net begonnen met skateboarden. Na school ga ik meteen naar het park. Ik hou van spijkerbroeken en gestreepte hemdjes, want die passen waanzinnig goed bij elkaar.

Dit kiest Lisa

Martin & Stella

Ik ben Martin en dit is mijn zus Stella. Ik ben 10 en zij is 8. We vinden allebei gym erg leuk. Oma en opa hebben ons geld gegeven om sportkleding te kopen.

Dit kiezen Martin & Stella