Slaapzakken voor baby's

Populaire filters
449 items weergegeven

De blijste baby’s in de mooiste babyslaapzakken

Waar jouw kleintje ook, je wilt de beste babyslaapzak die je kan vinden. Maximaal comfort en veiligheid vind je in verschillende modellen, de leukste prints en de liefste kleuren. Kies de juiste maat en model en ze slapen als een roosje. Niets is belangrijker dan een blije baby.

Babyslaapzakken zijn er in verschillende vormen en maten, en voor verschillende seizoenen. Kies er een met of zonder mouwtjes. Je kindje moet het niet te warm of te koud hebben, dus temperatuur is belangrijk bij je keuze. Heb je voorkeur voor een bepaalde type sluiting, kijk dan of er drukknopen of een ritssluiting in zit. In beide gevallen staat veiligheid altijd voorop.

Zacht comfort voor een veilige nachtrust

Vanaf drie maanden kun je overgaan op een babyslaapzak. Perfect dus als kraamcadeau, als aanvulling op de speentjes, sokjes en slabbetjes. Naast de trappelzakken en babyslaapzakken met armgaten en mouwtjes zijn er ook slaapzakken zonder. En wat te denken van een ovale babynestje met opstaande randen, waar je kleintje veilig in weg kan dromen?

Baby nestjes en trappelzakken

Voordelen van een babyslaapzakje is dat je zeker weet dat je kleintje goed beschut in zijn bedje ligt. Dekentjes en lakentjes kunnen makkelijker losgewoeld worden. De babyslaapzak wordt bovendien een bekend slaapplekje voor je baby, waardoor je als je gaat logeren of op vakantie gaat, het vertrouwde slaapzakje altijd kan meenemen.

Materialen zijn zacht en ademend, en geselecteerd voor het maximale comfort voor de allerkleinsten. Kies voor een warme fleece of een zachte pure katoen. Van stoere dierenprints tot sterretjes en streepjes, kleuren variëren van fris en fel tot zacht en zoet. Ook de grootste modemerken bieden de kleinste, en mooiste babyslaapzakken. Laat je kleintje slapen in stijl.

Pasvorm is net zo belangrijk als temperatuur. Neem de juiste lengte en breedte, zodat een beweeglijke baby veilig blijft in de slaapzak. Babyslaapzakken zijn geschikt voor kleintjes tot ongeveer een jaar of twee, maar uiteindelijk bepaal je dit zelf.