accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen retourrecht

Het grootste aanbod topmerken online

gratis Verzending en retour

babykleding

snoezige babykleding en fashionable outfits voor je mini-me Als je in verwachting bent, komt er veel op je af. Niet alleen het inrichten van de babykamer staat op je to do list, maar ook het kopen van babykleding is een belangrijk topic. Welke items mogen er niet ontbreken en wat zijn de must haves voor moeders in spe? Lees meer...

Babykleding

3903 artikelen
3903 artikelen

De musthaves voor je baby

Tips&trucs voor het vullen van je kinderkledingkast


Er komt zo veel op je af als je voor het eerst een kindje op de wereld hebt gezet, dat je maar beter goed voorbereid kunt zijn. Zorg voor voldoende rompertjes in verschillende maten: doordat kleine baby's vaak een beetje melk opgeven, heb je wel een aantal verschoningen nodig. Over het rompertje gaat doorgaans een longsleeve, truitje of vestje, afhankelijk van het seizoen. Als de baby nog niet geboren is, kan het lastig zijn een kleur te kiezen. Kijk naar je eigen huids- en haarkleur en naar die van je partner, en je kunt een inschatting maken. Felle kleuren doen het goed bij kindjes met donker haar, terwijl de pasteltinten juist schattig staan bij blonde baby's met een lichte huid. En wit staat iedereen!


De juiste boxpakjes en broekjes voor baby's en net kruipende dreumesen


Ook handig om in huis te hebben: boxpakjes. Dan ben je in een keer klaar! In de winter of herfst kies je boxpakjes met voetjes eraan vast. Spijkerbroekjes zijn voor baby's nog niet echt een goed idee, tenzij ze van superzacht katoen zijn gemaakt. Liever koop je zachte joggingachtige broekjes of leggings . Broekjes kun je trouwens gerust wat te groot kopen. De meeste hebben een bovenkant van elastiek, en pijpjes zijn altijd op te rollen of om te slaan. En als de baby opeens door het huis kruipt, zorg dan wel voor een broekje met stevige stof rond de knieën!