Filter1

Azzaro
Mode

1 items weergegeven

Volgens Azzaro is het leven een bruisende speelplaats, een eindeloze zomer, een tomeloze sprankeling… Poëtisch en zo waar! De schoenencollectie van dit hoogstaande label speelt hier direct op in. De ontwerpen zijn elegant en klassiek, met een zinderende touch, waar je maar moeilijk je vinger op kunt leggen. Wij jij ook die unieke sprankeling toevoegen aan je outfits?

De elegantie van Azzaro

Deze topdesigner, die zijn modehuis in Parijs oprichtte in 1967, heeft al menig Hollywood-ster gekleed en van schoenen voorzien. Zijn stijlvolle veterschoenen en instappers voor heren misstaan dan ook zeker niet op de rode loper. Draag ze bij een feestelijk maatpak, een zakelijk tenue, of een casual chic chinobroek voor een fijn contrast. Ga voor klassiek zwart, ingetogen bruin of opvallend donkerblauw… jij beslist!

Elegante herenschoenen met een casual touch

De klassieke en elegante collecties van dit schoenenlabel worden afgewisseld met hier en daar een fijn casual model. Sneakers met lakleren details, enkellaarzen voor heren en comfortabele instappers vormen een welkome aanvulling op de schoenencollectie van de zelfbewuste Azzaro-man.