Mode

Populaire filters
563 items weergegeven
Volg merken die je leuk vindt
We tonen je als eerste meer van deze merken, inclusief nieuwe items en collecties.

Gepersonaliseerde sieraden van Astra

Of je nu op zoek bent naar een speciaal cadeautje voor een vriendin, je moeder of jezelf, bij Astra ben je aan het juiste adres. Dit merk heeft de mooiste sieraden voor iedere gelegenheid.

Het merk Astra is opgericht door vier vrienden. Op een avond zaten zij onder een hemel vol sterren in Nieuw-Zeeland. Een magisch moment. Ze zagen de sterren en hadden het gevoel een verhaal te delen zonder dit in woorden uit te spreken. Uit deze gedachte kwam het idee voort om dit ook met de rest van de wereld te delen. Dit moment markeert het begin van een prachtige collectie sieraden voor iedereen en voor elke dag.

Astra is er om de speciale momenten in het leven te vieren en die zijn uiteraard voor iedereen uniek. De makers geloven dan ook dat iedereen een eigen verhaal heeft dat in een sieraad verwerkt kan worden. Wat is jouw verhaal?

Sieraden voor ieder moment

Astra sieraden zijn er voor ieder speciaal moment in jouw leven. Denk bijvoorbeeld aan het moment dat je een nieuw levensjaar tegemoet gaat, je de liefde van je leven trouwt of je een belangrijke mijlpaal behaalt. Dit zijn echt momenten die gevierd moeten worden en wat is er nou beter dan deze te bekronen met een prachtig sieraad? Echt een herinnering voor het leven!

Niet alleen bijzondere momenten zijn het vieren waard. Bij Astra zijn ze er ook van overtuigd dat bijzondere banden gevierd moeten worden. Zo omvat het assortiment sieraden waarmee je de liefde voor je hond kunt vieren of je passie voor muziek kunt omarmen.

Van top tot teen Astra

De stijl van de sieraden is minimalistisch. Dit betekent dat de sieraden fijn zijn en niet te veel opvallen. Het mooie hieraan is dat je ze gemakkelijk met andere sieraden kunt combineren. Zo kun je bijvoorbeeld meerdere kettinkjes layeren en zijn er mogelijkheden te over om de kettingen met oorbellen te combineren. De sieraden zullen je outfit complementeren, maar zullen je look niet overheersen. Perfect dus voor een alledaagse look.

Als je wilt, kan je jezelf helemaal vol hangen met de sieraden van Astra. Ze hebben namelijk niet alleen oorbellen en kettingen, maar ook ringen en hangers in het assortiment. Allemaal gemaakt van materialen van de beste kwaliteit en beschikbaar in verschillende kleuren.

Ben jij er klaar voor om je persoonlijke verhaal te vertellen met een sieraad van Astra? Shop dan nu jouw favoriet op zalando.nl!