accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen recht op retour

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending en retour

ASICS Gel

De ideale sportschoen Ja, ja: "de ideale sportschoen", dat zeggen ze allemaal!
Ben jij nog niet helemaal overtuigd dat de ASICS Gel de perfecte keuze is wanneer je op zoek bent naar nieuwe sportschoenen? Lees hier 7 redenen waarom de ASICS Gel aan jouw voeten hoort.

Asics Gel

163 artikelen
  • 1
  • 2

163 artikelen
  • 1
  • 2

De beste schoen voor tijdens het sporten

7 redenen om ASICS Gel aan te schaffen

Wat maakt ASICS Gel tot de ideale sportschoen?

ASICS Gel is wat je noemt een echte ‘allrounder’. Deze sportschoen is namelijk geschikt voor elke activiteit: van langdurige wandelingen tot intensieve wedstrijden. Nog niet helemaal overtuigd? Lees dan deze 7 redenen en ontdek waarom de ASICS Gel alles heeft om tot de beste sportschoen uitgeroepen te worden.

1. Om te beginnen: het optimale draagcomfort en de perfecte pasvorm. De ASICS Gel biedt de ultieme balans tussen flexibiliteit en stevigheid. Hierdoor vormt de schoen zich naar jouw voet en geeft deze de ideale stevigheid waardoor jouw voet en de schoen perfect op elkaar aansluiten.

2. De ASICS Gel is te gebruiken voor uiteenlopende sporten.
Van tennis tot hardlopen, van handballen tot volleyballen en van vechtsporten tot squash.
You name it- with this shoe, you can do it!

3. Door de unieke schokdemping die in de zool van de ASICS Gel is aangebracht, spring je met gemak de hoogte in én kom je veilig weer op de grond terecht.

4. De zool van deze hardloopschoen is op een dergelijke manier ontwikkeld, dat je niet uitglijdt en betere grip hebt op elke bodem.

5. Naast intensieve sporten, is de sportschoen ook uitermate geschikt voor lange wandelingen of hikes.

6. Niet geheel onbelangrijk: de looks van de schoenen.
ASICS Gel zijn te verkrijgen in de leukste uitvoeringen, de coolste kleuren, de meest exclusieve prints en originele materialen.

7. Tenslotte: het gedachtegoed van ASICS staat symbool voor: “een gezonde geest in een gezond lichaam”. Wil je je dus van top-tot-teen lekker voelen na het sporten? Kies dan voor een sportschoen van ASICS Gel!