Filter1

Ash
Catalogus

34 items weergegeven

Het in 2000 opgerichte schoenenmerk Ash heeft snel internationale bekendheid gemaakt. De Italiaanse roots van dit merk zorgen voor de niet te missen Italiaanse flair en diva-looks die de ontwerpen uitstralen. Ash laat zich inspireren door retro fashionstijlen en voegt hier een vleugje glamour aan toe. Zelfbewuste schoenenliefhebbers kunnen absoluut niet om dit label heen!

Sporty en chic

Ash heeft twee schoenenlijnen ontwikkeld die elk een ander publiek aanspreken. Zo is er de Fashion Sport-lijn met schoenen die zich richten op trendy sportswear. Perfect dus als je op zoek bent naar een paar superhippe sportieve sneakers of instappers. De tweede lijn, Main Line is ideaal voor dames die op zoek zijn naar een paar schoenen dat te combineren is met urban chic looks. Stoere laarsjes, bikerlaarsjes, pumps met hoge hakken… met Ash aan je voeten spring je zeker in het oog!

Het zit ‘m in de details bij Ash

Het gebruik van hoogwaardige materialen is voor dit merk een basisgegeven. De schoenen worden met de grootste zorg ontworpen en in elkaar gezet. Elke schoen van Ash is daarnaast uniek door zijn afwerkingen. Opvallende materiaalcombinaties, het gebruik van studs, schakels, gespjes en contrasterende kleuren en volumes zorgen voor de kenmerkende touch van Ash.