Armani Exchange Connected

Dat smartwatches in rap tempo immens populair zijn geworden is niet zo gek. We zijn graag continue bereikbaar en op de hoogte van wat er om ons heen gebeurt. Armani Exchange Connected speelt hier handig op in met zijn collectie wearables. De perfecte combinatie van de laatste innovaties en piekfijne Italiaanse looks. Welk model prijkt er binnenkort om jouw fashionable pols?

De functies van de Armani Exchange Connected horloges

Vergis je niet in de klassieke looks van de Armani Exchange Connected horloges. Onder de stijlvolle buitenkant zitten technologische snufjes verborgen die ervoor zorgen dat je nooit meer iets mist. De horloges staan via bluetooth in verbinding met je smartphone waardoor je notificaties ontvangt wanneer je gebeld wordt of een bericht ontvangt. Daarnaast kun je muziek afspelen, selfies maken, alarmen instellen en je slaappatroon bijhouden met dit slimme klokje…

Stijlvol op de hoogte blijven

Armani staat bekend om zijn elegante designs op horlogegebied. De wearabes collectie is hier geen uitzondering op. Je vindt smartwatches met een kleurrijke en moderne uitstraling, maar ook meer klassieke exemplaren. Leren, rubberen of metalen band? Je vindt het allemaal. Ga voor een modern model voor bij een casual outfit, of ga juist voor een klassieke look om bij een kostuum te dragen. Een ding is zeker, je bent connected in stijl!