Antioch

Antioch is het antwoord op de vraag, wat de moderne jonge man nog zocht. Wie Londen een beetje kent, weet dat East End de wijk is waar het gebeurt. Hier openen de coolste galeries en hipste bars en restaurants en ontstaan nieuwe trends. En het modecollectief Antioch is hierop geen uitzondering.

Urban vibes roepen, Antioch antwoordt

Shirts hebben contrasterende panels, de T-shirts directe prints en denim wassingen zijn net even anders. Er zitten wat bewuste rafelrandjes aan dit edgy merk, met vervaagde kleuren geschuurde materialen. Antioch speelt net zo vrij en vrolijk met zijn eigen naam en logo als met de items in zijn collectie. Antioch heeft daardoor iets onnavolgbaars. Door strak gesneden, uitgesproken kostuums in geruite stoffen te zetten naast de ultieme casual joggingbroeken in velours, is de Antioch man ongrijpbaar geworden. Een over het algemeen sober kleurenpalet in grijs, wit en zwart, laat ineens van zich horen met bloedrode accenten, graffiti prints en roze dip dye.

Antioch herenkleding met een edge

Laat jij je niet leiden door een trend of duiden door een vastomlijnd beeld, dan is Antioch jouw merk. Je kunt van top tot teen je outfit bij elkaar zoeken uit de Antioch collectie. Draag er een paar vintage sneakers of retro gympen bij en je hebt hiermee als cool urban jongeman dan ook meteen je punt gemaakt. Antioch is een herenkledinglijn, maar mannen opgelet. Het moet raar lopen wil de vrouw van je leven niet af en toe iets van Antioch van je lenen. Je krijgt het misschien alleen niet meer terug.