Hofleverancier Angulus heeft meer dan een eeuw ervaring met het maken van kwaliteitsschoenen in origineel ontwerp. De naïeve vormen van de schoenen hebben iets nostalgisch, maar ogen toch modern. De kunst hiervoor is afgekeken bij de beste kinderschoenen, die honderd jaar geleden in handen van een eenvoudige schoenmaker ontstonden. De vorm volgt de voet.

Volg je voeten in Angulus schoenen

Draag glimmende veterboots stoer en nonchalant of modern urban. Match het met een skinny jeans en gebreide trui, of een zwarte pantalon en uitgesproken blouse en blazer. Enkellaarsjes met comfortabel elastiek in leer, suède of lak, alles is van de hoogste kwaliteit. Volle hoogglans vind je ook in de minimodellen, die nog steeds voor kindervoeten worden gemaakt. Veterschoenen en sandaaltjes zijn er in fijne diepe en natuurlijke kleuren, en dus in de metallic trend.

Scandinavisch design in luxe leer

Sleehakken geven je look een lift, voeringen houden je voeten warm en diepe herfstkleuren als roestoranje en olijfgroen geven diepte aan je look. Draag halfhoge boots onder een minirok en laat hierbij een randje van je gekleurde sok zien. Glinsterende steentjes en stoere gespen zijn de details die dit Deens design complementeren. Voor de kleine kies je met Angelus naast schattige schoentjes voor kwaliteit volgens de hoogste orthopedische normen. Ook dat zit goed.