Heren
Kinderen

Catalogus van Anecdote

Merk
Prijs
Materiaal
1 artikelen
Sorteren op:

Anecdote

Anecdote ready to wear voor dames vertelt haar eigen verhalen in de vorm van klassieke kleding met een intiem handschrift. Anecdote nodigt je uit om te dromen en te mijmeren en stil te staan bij de mensen en momenten die voor jou waardevol zijn.

Aandacht en allure met dameskleding van Anecdote

Ontwerpster Jet van Beuningen ontwerpt vanuit bezieling en blijft voor inspiratie voor haar bijzondere, ingetogen collecties dicht bij haar hart. Anecdote begon met een lijn gebreide artikelen, die op subtiele wijze wist te verleiden. Gebreide kleding is nog altijd verankerd in het merk Anecdote DNA met zachte vesten, comfortabele gebreide jurken, moderne korte box truien of chique coltruien. Mosterdgeel, poederroze en marineblauw complementeren lichtgrijs, wit en zwart in een verstild kleurenpalet. Pantalons hebben de perfecte pasvorm door goed doordachte plooien en elegant gestrikte ceinturen. Blouses en blazers zijn een waar cadeautje naar kantoor. De eenvoud van Anecdote vraagt om beheersing in de keuze van je schoenen. Hou je look sterk en simpel met witte gympen, nude pumps of zwarte sandalen.

Nederlands ready to wear label met wereldse finesse en gratie

Hoewel het een ready to wear label van Nederlandse bodem betreft, roept het merk beelden op van een tijdloze finesse van de Franse Rivièra of filmsterren uit de jaren veertig. Eerder liet de ontwerpster zich al betoveren door het ballet en vond haar modemuze in ballerina Igone de Jongh . Anecdote evolueert met comfortabele en gracieuze kleding die het vrouwelijke lichaam complementeert, in soepele materialen en vloeiende silhouetten.