Catalogus van AND1

Filter (1)

1 artikelen

Al sinds 1993 specialiseert AND1 zich in basketbalkleding- en schoenen. Dit zie je terug in de kennis en daardoor kwaliteit van de producten. De felgekleurde basketbalschoenen zijn niet alleen een lust voor het oog, ze zorgen er ook voor dat je manoeuvres op het court nog spectaculairder worden. Ben jij klaar om te scoren met je nieuwe looks?

Als een sterspeler met And1

Dit Californische sportmerk staat bekend om zijn professionele sportkleding. In samenwerking met verschillende sterspelers uit de NBA ontwikkelden ze kwalitatieve outfits met een moderne uitstraling. Hierdoor werd het merk al snel immens populair bij zowel professionals als amateurspelers. Ben je klaar om je ook een pro te voelen tijdens een potje basketbal?

Opvallende en herkenbare looks

Kleur speelt een belangrijke rol in de basketbalwereld en dit zie je direct terug in de ontwerpen van dit sportmerk. Zowel de schoenen als de outfits spatten van het veld af. Combineer de looks van je schoenen met je shorts en tanktops voor een profi uitstraling. Je basketbalschoenen draag je trouwens ook gewoon bij een nonchalante spijkerbroek en een comfy hoodie voor een flashy casual look!