American Apparel

Van begin tot eind, het basisconcept tot de laatste steek, American Apparel is puur en perfect Amerikaans. Als een van de pioniers van duurzame mode bracht dit label alle kleding met een sweatshop free guarantee.

Op en top Amerikaans: American Apparel

Deze heerlijke, en ook eerlijke, kleding kan wereldwijd rekenen op een reeks trouwe volgers, die inmiddels niet meer zonder de fijne katoenen hoodies en canvas yogatassen kunnen. Met American Apparel leg je de basis voor je outfit, in zachte strong>jersey items als zachte strong>leggings, T-shirts en tanktops. Voor de dames zijn naast de bekende disco pants en glanzende bomberjacks, vooral de body’s een iconisch item geworden. Zacht, stretchy en sexy en helemaal American Apparel. Naast de herkenbare eigen stijl staat American Apparel ook bekend om zijn kwaliteit. De stoffen zijn zacht en comfortabel en duurzaam, dus je rokken en jurken blijven jaren in vorm.

American Apparel: het is een attitude

Er zit absoluut een stout en soms bijna fout randje aan dit verder o zo basic Amerikaanse merk. Het zit allemaal in de attitude, die onvergelijkbaar en onverstoorbaar cool blijft. Korte tops en shorts hebben die vroege jaren tachtig vibe, en vragen om gedragen te worden met het juiste schoeisel als een paar fijne vintage sneakers. In de herencollectie van American Apparel vind je naast een eindeloze serie T-shirts, casual shorts en comfortabele sweaters. Door de soms androgyne stijl is de kans groot dat dames af en toe in de kast van hun mannelijke wederhelft duiken. Ook voor fantastisch ondergoed en badkleding kun je bij American Apparel terecht.