Filter1

adidas
Alle producten van Zalando

11,163 items weergegeven

Adidas producten zijn eigenlijk niet meer weg te denken uit de sportwereld. Het merk werd al aan het begin van de twintigste eeuw opgericht, in de jaren twintig, door Adi Dassler. Deze Duitse man heeft van begin af aan in nauw contact gestaan met atleten, waardoor hij in staat was Adidas producten te ontwerpen die perfect aansloten bij de behoeften van topsporters. De eerste schoenen van het merk zagen er wellicht wat vreemd uit, met scherpe spijkers onder de zool, maar voetballers hadden er enorm baat bij en het ontwerp legde dan ook de basis voor de voetbalschoenen zoals wij deze tegenwoordig kennen. Adidas producten staan dan ook niet alleen voor een uitstekende kwaliteit, maar ook voor innovatie en uitkomst. De Adidas producten voegen iets belangrijks toe aan de internationale sportwereld, met de twee belangrijke collecties Adidas Performance en Adidas Originals. De Adidas producten zijn tegenwoordig allang niet meer uitsluitend bedoeld voor sporters. Adidas is meer dan een sportmerk; het is een complete levensstijl!


"Een sportieve en krachtige look"

De Adidas producten stralen jeugdigheid uit, passie en kracht. In de sportschool maak je gegarandeerd een geweldig sportieve indruk als je gebruik maakt van de Adidas producten, maar ook in je vrije tijd straal je kracht en sportiviteit uit. De Adidas producten combineren dan ook uitstekend met de casual look van vandaag. Dat is ook niet vreemd, want ieder seizoen weer komt Adidas met een nieuwe collectie op de markt die speciaal is ontworpen om de nieuwe generaties te inspireren en te motiveren. Ondanks de hoge leeftijd van het merk, dat toch al erg dicht bij de honderd jaar in de buurt komt, blijft Adidas jong en dynamisch. Binnen de collectie Adidas producten kun je producten vinden die jouw sterke persoonlijkheid naar buiten brengt om daar goed te doen en indruk te maken. Je zult dan ook gegarandeerd veel plezier beleven aan de Adidas producten, of je nu de Adidas sportkleding draagt, van de casual schoenen geniet of indruk maakt met de geweldige accessoires van het merk. De Adidas producten maken van iedereen een winnaar, jong en oud, man en vrouw!

Kostenloze service

Bij Zalando.nl is niet alleen de levering gratis, ook de retourzending!

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Schrijf ons een E-mail: service@zalando.nl of neem contact met ons op via het contactformulier.