accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen gratis retourrecht

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending* en retour*

adidas Tubular

Always down to earth, with adidas Tubular

Een sneaker met een 'sole'. Zo omschrijf je deze editie van adidas het beste. Door de stevige zool, sta je gegarandeerd met beide voeten op de grond. Sportief, maar wel met een tikkeltje edge en futuristisch ogende details. Check hier wat fit-blogger Carolina van Foodie-ness te zeggen heeft over deze sneaker en ontdek alle Tubular modellen mét de bijbehorende omschrijving.

adidas Tubular online

Merk
Kleur
Prijs
Print
1 artikelen weergegeven
1 artikelen weergegeven

adidas Tubular

Sport en streetwear komen samen

Carolina van Foodie-ness: "Al jarenlang schrijft adidas geschiedenis met haar sneakerontwerpen en dit is niet zonder reden. Collectie na collectie, is er weer sprake van een enorme innovatie in de sneakervarianten en daar valt de adidas Tubular zeker ook onder. Dit populaire pareltje is gemaakt volgens de nieuwste technologieën en staat bekend om haar exclusieve silhouet. Hierdoor vormt de adidas Tubular een perfecte mix van spotief en casual. Een energieke work-out, een flinke wandeling of er gewoon cool bij lopen: het kan allemaal met de adidas Tubular!"

AL ONZE TUBULAR MODELLEN


VERS VAN DE PERS

adidas Tubular SHADOW:

Ondanks dat de naam anders doet vermoeden, laat deze nieuwste editie van de adidas Tubular zich niet overschaduwen door Kanye's welbekende YEEZY. Beide sneakers delen veel dezelfde features, maar de SHADOW behoudt haar eigen karakter- niet in de laatste plaats door haar betaalbare prijs. Ook de geweefde toplaag, strakke veterlijn en subtiele zool maken van deze SHADOW een adidassneaker die je in het daglicht wilt zetten.

adidas Tubular VIRAL:

Een pure parel uit de schoenenzee. De neoprene bovenlaag doet denken aan een duikerspak, maar doet het op het droge veel beter. Door de elastische vorm van deze sneakers glijden ze met gemak om je voet- en blijven ze daar fijn omheen zitten. Houd dit sneakergeheim nog even voor jezelf, want voor je het weet gaat deze Tubular-variant 'viral'.

adidas Tubular INVADER:

Dit model is de ultieme mix van de nieuwste technologiën en retro features. Als je snel met je ogen knippert, zie je overeenkomsten met de old-skool basketbalschoenen van vroegere helden. Maar de uiterst futuristische afwerking maakt de INVADER een schoen van de toekomst. Mag dit model jouw schoenenkast binnenvallen?

adidas Tubular INVADER 2.0:

Moet er bij jou altijd nog net een schepje bovenop? Gaan dan voor de INVADER 2.0. Deze uitvoering is iets meer solide, maar is door de lichtogende zool en het zachte stofje alles behalve lomp.
BUT BE WARNED: de Invaders nemen langzaam het straatbeeld over.

adidas Tubular RADIAL:

Smooth, strak & gestroomlijnd. Met deze radicale sneakers val je niet om, maar wel op. De zool is zo sterk als een autoband, de rest is zo elastisch als een fijne sok. Een ding is zeker: met deze sneakers aan je voeten, laat je niet over jezelf heen lopen.

adidas Tubular DEFIANT:

De Tubular DEFIANT mag door haar gestyleerde vormen en stijlvolle trekken met recht de meest frisse en vrouwelijke variant genoemd worden. De opvallende 'tong' geeft deze variant nog net dat beetje extra wat 'm zo verfijnd en out-standing maakt. Sta jij je mannetje met dit vrouwelijke Tubular-exemplaar?

adidas Tubular RUNNER:

De Tubular RUNNER is nu een typisch gevalletje van 'sportswear becomes streetwear'. Het lichte gewicht en de supersonische stabiliteit die de schoen biedt, zorgen ervoor dat je moeiteloos de pas erin houdt. Maar ga niet te snel. Want dan ziet niemand de edgy vormen en subtiele details die deze sneakers zo uniek maken.
Roadrunner, be aware!

adidas Tubular X PK:

Dat je met de adidas Tubular X PK over meer PaardenKracht beschikt dan een doorsnee pony, is wel duidelijk. Alleen al de grove zool verraad dat je met deze Tubular-variant flinke kilometers kunt maken. Daarnaast krijgen jouw enkels zo veel ondersteuning, dat een enkeltje richting de verre horizon op deze adidasjes prima haalbaar wordt.

WHICH ADIDAS TUBULAR WILL BE NEXT?