accountaccountbagbagzalando logomenu

100 dagen recht op retour

Het grootste aanbod topmerken online

Gratis verzending en retour

Adidas NMD_ Adidas NMD_ THE PAST EMPOWERS THE FUTURE.

adidas NMD

29 artikelen
29 artikelen

adidas NMD

snel, licht en helemaal hot

De PrimeKnit bovenlaag + De Boost zool = de perfecte combi!

Adidas speelt graag met het verleden. Daarom combineert adidas in de NMD het beste van drie retro modellen met de technieken van nu. Zo is er de bekende Boost zool, die super comfortabel is en je voeten ondersteunt op de juiste plaatsen. Ideaal wanneer je de hele dag van hot naar her vliegt of ze gebruikt voor high performances. Ook de PrimeKnit bovenlaag staat bekend als het neusje van de zalm van adidas: de gehele bovenlaag bestaat uit licht, gebreid materiaal dat op strategische plekken dichter gebreid is dan op andere plekken, zodat je voet precies de juiste support krijgt.
Een fijne bijkomstigheid: omdat de bovenlaag uit één gedeelte bestaat, produceert adidas minder restmateriaal, dus dat is ook nog eens beter voor het milieu!

Go ultimate urban or super sporty


Welke vibe het beste bij jou past is helemaal up to you! Er zijn superveel kleurvariaties die passen bij allerlei looks.
Valt jouw stijl te omschrijven als 'minimalistisch'? Ga dan voor een toned down look in zwart-wit of grijs.
Ben jij meer het sportieve type? Kies dan voor een lekker opvallend paar adidas NMD's met een hint of neon, zodat jouw sporty look goed gezien wordt!
Bovendien is de adidas NMD ook dé perfecte hardloopschoen, omdat 'ie je voeten strategisch ondersteunt en de boost-zool jou opvangt bij elke keer als je afzet en jouw schoen de grond raakt.
NMD-fans Kanye West en Pharrell Williams zijn al gespot met dit model,
ga jij hen achterna en kies je ook voor de adidas NMD?