Skullcandy accessoires zijn 'snoepjes voor het hoofd'. Opgericht in 2003 door Rick Alden creëert men koptelefoons en oordopjes met een knipoog naar mode. Maar dit is niet het enige wat de collectie Skullcandy accessoires te bieden heeft. Met zijn liefde voor de sport en de sporter heeft het ook rugzakken en tassen, mutsen en caps. Maar het is vooral bekend geworden door het sublieme geluid die men kon krijgen bij het gebruik van de oordopjes en koptelefoons. Met kleur en karakter wist het de prestaties te verbeteren waardoor iedereen via deze Skullcandy accessoires kon genieten van de eigen muziek op een hippe manier. Koptelefoons in sprekende kleuren, oordopjes met aparte details, de ontwerpers van Skullcandy accessoires weten hoe ze het product niet alleen een goede kwaliteit moeten geven maar ook een look die past in deze moderne tijd. Geïnspireerd door de sporter op de ski's, surfboard of fiets weet het hoe muziek tot prestaties kan leiden.

"Fashion & beat voor een ultiem geluid"

Ook voor de koptelefoons van Skullcandy accessoires is comfort van groot belang. De oorkussens van foam zorgen hier voor. En met de plug die je kunt aansluiten op je mobiele telefoon, kun je telefoongesprekken aannemen en voeren. Dit technische vernuft gecombineerd met een modieuze look maakt dat de koptelefoon meer is dan alleen een functioneel product. Het siert het hoofd en je doet mee met een trend. Maar de collectie Skullcandy accessoires heeft meer van dit soort gadgets. Hoesjes voor iPhone en iPod waarin alle artistieke mogelijkheden worden benut zorgen voor een levendig kleurenpalet. Berg dit alles op in een Skullcandy rugzak en je bent gereed voor een tocht in de sneeuw of op het strand met de juiste muziek voor een heerlijke cadans. Maar ook naar school is de rugzak ideaal, alles kan meegenomen worden en door de soepele en lichte materialen waarmee ze worden gemaakt hoeft het niet te zwaar te worden. Skullcandy accessoires zorgt dus niet alleen voor geluid, maar ook voor comfort. Ga op pad met deze accessoires en loop de marathon terwijl je luistert naar een flinke beat en een telefoongesprek voert. Je zult razendsnel de eindstreep halen!

Gemakkelijk online bestellen

Op Zalando.nl hanteren wij geen minimale bestelwaarde en is betalen gegarandeerd veilig.

Profiteer nu van alle voordelen bij Zalando, gratis verzending en retour, 100 dagen retourrecht en gratis service op 0800 020 11 38.

Vragen over een product? Ons serviceteam staat voor je klaar op ons gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.