Kinderen
Alle

Accessoires van Nudie Jeans

Merk
Prijs
Kleur
Print
Materiaal

3 artikelen

Sorteren op:
Pagina 1 van 1

Bij het Zweedse bedrijf dat de Nudie Jeans accessoires ontwerpt nemen ze jeans serieus, heel serieus. Zo zien ze het afscheid nemen van je favoriete spijkerbroek bijna als een goede vriend die je nooit meer zult zien. Misschien een beetje overdreven maar wie al eens Nudie Jeans accessoires of kleding heeft gedragen weet hoe sterk de band met dit merk kan worden. Dat komt vooral ook omdat Nudie Jeans veel meer is dan alleen een jeansmerk. Zo wordt er met organische materialen gewerkt, wordt uitbuiting in lagelonenlanden tegengegaan maar is het merk bijvoorbeeld op cultureel vlak ook heel actief. Er worden sessies met de hipste muzikanten georganiseerd en er worden creatieve fotowedstrijden opgezet. Nudie Jeans accessoires zijn dus veel meer dan alleen een extraatje voor je outfit, ze dragen een unieke levensstijl uit.

"The naked truth about denim"

Bij Nudie Jeans zijn ze graag open over de manier waarop hun Nudie Jeans accessoires en andere kledingstukken worden gemaakt. Je vindt hier op hun website dus veel informatie over, waarmee je nog meer respect krijgt voor dit innovatieve merk. Maar een blik op de frisse collectie is daarvoor eigenlijk ook al genoeg. Naast de karakteristieke jeans zijn er dan ook talloze Nudie Jeans accessoires om je outfit helemaal mee compleet te maken. Subtiele details zoals een zakdoek, maar ook smaakvolle blikvangers zoals een stoere riem of kleurrijke sokken. Allemaal gemaakt met dezelfde liefde en passie die ook zo herkenbaar zijn bij de jeans en andere denimproducten van Nudie Jeans.

Behalve ideale items om mee te combineren, zijn de Nudie Jeans accessoires ook perfect om een beetje spanning in je outfit aan te brengen. Op het eerste gezicht zijn het mooie items die het beste in je andere kleding naar boven halen, maar wie beter kijkt ontdekt nog veel meer. Zo zijn alle Nudie Jeans accessoires met de grootste aandacht gemaakt en zitten er vaak onopvallende details in die bij een tweede blik pas opvallen en je verwonderen. De Nudie Jeans accessoires zijn dan ook de ideale match voor iedereen die niet van voorspelbaarheid houdt en graag een wat verrassingen in het leven tegenkomt.

Je persoonlijke klantenservice

Bij Zalando.nl is niet alleen de levering gratis, ook de retourzending!

Iedereen komt in aanmerking voor ons 100 dagen gratis retourrecht systeem.

Schrijf ons een E-mail: service@zalando.nl of neem contact met ons op via het contactformulier.