Accessoires

Populaire filters

Wie kan er nu beter een koptelefoon ontwikkelen dan het merk dat al jaren toonaangevend is voor het gitaargeluid van de grootste artiesten? Dankzij de Marshall accessoires kun jij nu overal genieten van de beste geluidskwaliteit, waar gitaristen al meer dan een halve eeuw voor kiezen. In 1962 begon Jim Marshall een muziekwinkel, waar hij aan gitaarversterkers werkte. Hij werd hierbij geadviseerd door gitaristen van bands als The Who en Deep Purple. Zo leerde hij van de grootste artiesten wat zij nu precies in het geluid van een gitaarversterker zochten. Het resultaat was blijkbaar geweldig want deze grote namen waren direct ook zijn eerste klanten. Een betere start was niet denkbaar en de basis voor een succesvolle toekomst met versterkers en andere Marshall accessoires was gelegd.


"Het beste geluid, altijd en overal"

Al die ervaring heeft ertoe geleid dat Marshall als geen ander weet wat nou precies goed geluid is. Het was dan ook een logische stap om naast versterkers ook andere Marshall accessoires op de markt te brengen. Zoals de koptelefoons, die de essentie van ruim vijftig jaar onderzoek naar het beste geluid nu voor jou beschikbaar maken. Er zijn zowel koptelefoons verkrijgbaar die helemaal over je oren passen, als kleinere modellen die in je oor worden geplaatst. Welke van de Marshall accessoires je ook kiest, de kwaliteit is ongeëvenaard en zal ervoor zorgen dat al je muziek als nooit tevoren klinkt. Wie eenmaal muziek luistert met deze Marshall accessoires wil nooit meer iets anders horen.

De hoge kwaliteit die Marshall aan zijn producten stelt, zie je ook terug in de Marshall accessoires. De koptelefoons zijn met stijl ontworpen, waarbij er aandacht is voor zelfs de kleinste details. Zo zijn de kabels van uitstekende kwaliteit en zorgen ook de aansluitingen ervoor dat het signaal vanuit je mp3-speler of stereo perfect wordt doorgegeven. Sommige details doen subtiel denken aan de knoppen op een versterker van Marshall en ook de grotere koptelefoons zijn duidelijk geïnspireerd door de uitstraling van de versterkers. Kies voor kwaliteit en laat je favoriete muziek nu klinken zoals die ooit bedoeld is met deze unieke Marshall accessoires.

Geen minimale bestelwaarde

Op Zalando.nl bestel je gemakkelijk je favoriete items en worden ze gratis bij je thuisgeleverd.

Bestel gemakkelijk vanuit je stoel de leukste kleding, schoenen en meer op Zalando.nl.

Wij helpen je graag bij al je vragen op ons gratis servicenummer 0800 020 11 38 of via een E-mail: service@zalando.nl.