Accessoires

Populaire filters

Als bouwer van surfplanken kende Bob Hurley al op jonge leeftijd de surfwereld op zijn duimpje. Hij was dan ook pas 23 toen hij in 1981 het bedrijf oprichtte dat we intussen al weer jaren kennen van de Hurley accessoires en kleding. De eerste jaren werden er vooral surfplanken gebouwd voor de beste surfers ter wereld, maar door het aankopen van een Australisch kledingmerk werd de basis gelegd voor een succesvolle lijn van kleding en andere Hurley accessoires. De surfspirit straalt hierbij van alle items, die je met vrolijke kleuren en zonnige designs al direct een heerlijk zomers gevoel geven.


"The future is unwritten"

Dat motto waarmee de Hurley accessoires worden gemaakt komt voort uit de liefde voor de oceaan. Die verandert voortdurend en dat geldt ook voor het aanbod van Hurley accessoires en kleding. Zo zijn er riemen voor de heren die er netjes uit zien, maar ook caps die juist weer in het oog springen met fantasierijke patronen. Rugzakken en portemonnees behoren ook tot het assortiment en zorgen behalve een stijlvolle look ook nog eens voor het nodige gebruiksgemak. Deze zijn ook verkrijgbaar voor dames en zelfs voor kinderen zijn er Hurley accessoires zoals caps verkrijgbaar. Allemaal in smaakvol gecombineerde kleuren en designs die net zo vloeiend zijn als de oceaan waardoor ze geïnspireerd zijn. Natuurlijk geweldig om mee op het strand te lopen, maar ook de rest van het jaar hou je met Hurley accessoires het zomergevoel een beetje bij je.

Of je nu een stevige riem zoekt, een handige rugtas of een coole cap, de Hurley accessoires hebben altijd iets dat bij je past. De ontwerpers hebben op een slimme manier de essentie van het surfen en het strand in hun designs weten vast te leggen. Wat dat nou precies is blijft een beetje ongrijpbaar, maar dat je bij het zien van Hurley accessoires gelijk aan zon, zee en strand denkt merkt iedereen. De zorgvuldige gekozen kleurcombinaties helpen daar zeker bij en maken het ook mogelijk om je Hurley accessoires gemakkelijk te combineren met elke outfit. Een beetje zomer in onze kledingkast, dat willen toch eigenlijk allemaal wel?

Kostenloze service

Op Zalando.nl bestel je gemakkelijk je favoriete items en worden ze gratis bij je thuisgeleverd.

Iedereen komt in aanmerking voor ons 100 dagen gratis retourrecht systeem.

Het vriendelijke Zalando serviceteam helpt je graag bij al je vragen op het gratis telefoonnummer 0800 020 11 38.