Accessoires

Populaire filters
60 items weergegeven

Huntington Beach, Californië... de plek waar leefstijlen van surfers, zakenlui en kunstenaars allemaal door elkaar lopen en elkaar inspireren. De perfecte plek om ideeën op te doen voor bijzondere items zoals de DC Shoes accessoires. Dit merk werd hier in 1993 opgericht en zorgt er sindsdien voor dat iedereen die iets heeft met de cultuur van surfen en skateboarden een beetje van de sfeer van Huntington Beach kan beleven. De skateschoenen in allerlei ontwerpen zijn natuurlijk het grootste handelsmerk, maar ook T-shirts en andere DC Shoes accessoires zijn razend populair. Dat komt mede door het team professionele skaters dat door DC Shoes gesponsord wordt, met daarin grote namen als Steve Berra, Danny Way en Josh Kalis.

"Maak je outfit compleet met DC Shoes accessoires"

Natuurlijk zijn de schoenen, overhemden en T-shirts al het perfecte begin voor een look die de onafhankelijkheid van de skatewereld combineert met gewaagde designs. Maar wil je het helemaal afmaken, dan zijn er nog genoeg DC Shoes accessoires om uit te kiezen. Stoere riemen, gave caps maar ook rugzakken behoren tot de unieke collectie. DC Shoes accessoires zijn er zowel voor mannen en vrouwen, maar ook kinderen kunnen hiermee de coolste kids van het schoolplein worden. Alle DC Shoes accessoires zijn natuurlijk ontworpen met het idee dat ze gebruikt moeten kunnen worden tijdens intensieve sporten zoals skateboarden, snowboarden en surfen. Dat betekent dat je kunt rekenen op oersterke kwaliteit en dat ook nog eens schitterend vormgegeven.

De collectie DC Shoes accessoires is daarnaast ook enorm veelzijdig. Er zijn kleurrijke ontwerpen voor wie graag op wil vallen, maar een wat meer subtiele stijl kan ook. Zo kun je je favoriete merk ook nog eens dragen naar wat nettere gelegenheden zoals je werk of een bijvoorbeeld naar een date. Er goed uitzien en je toch comfortabel voelen in je kleren, dat is toch een ideale combinatie? Ieder seizoen worden er weer frisse nieuwe items aan de collectie DC Shoes accessoires toegevoegd. Kijkend door de collectie doe je steeds weer ideeën op voor nieuwe combinaties en outfits. Die inspiratie, dat is nou precies waarom DC Shoes ooit is opgericht.

Veilig betalen

Als je een bestelling bij Zalando.nl plaatst, kun je profiteren van 100 dagen retourrecht.

Nooit meer die te drukke winkels in. Bestel gemakkelijk al je kleding, schoenen en meer bij Zalando.nl!

Het vriendelijke Zalando serviceteam helpt je graag bij al je vragen op het gratis telefoonnummer 0800 0226675.