120% Cashmere

Het merk maakt zijn naam 120% Cashmere meer dan waar. Op Italiaanse wijze wordt de kasjmier vezel, afkomstig van een zeer zeldzame geit, verweven of verwerkt. Soms in pure vorm, soms gemengd met andere materialen. Stijl en stofexperimenten maken dit dus meer dan alleen kasjmier. Wie dacht dit ooit te kunnen zeggen.

120% Cashmere maakt het onmogelijke mogelijk, met meer dan kasjmier

De kasjmier trui is een klassieker waarin iedere man minstens een keer in zijn leven moet investeren. Ben je over het geheel genomen iemand met een ingetogen stijl, ga dan voor een traditionele kleur. Zwart, marineblauw en antracietgrijs zullen het makkelijkst te combineren zijn, en dus het meest gedragen worden. En dat telt, want van kasjmier wil je kunnen genieten. Onder slimfit truien draag je goed getailleerde overhemden met een hoge korte kraag, eventueel met strop.

Kies je kleur en kasjmier zal zelden in de kast blijven

Een coltrui, of turtleneck heeft niks extra’s nodig, tenzij je een echte koukleum bent. Een T-shirt met lange mouwen in een natuurlijke mix kan dan altijd. Wil je jezelf echt schaamteloos verwennen, dan is er de extreme luxe van een kasjmier hoodie, met een bijpassende trainingsbroek. Het is dat luxe en sport samen over straat gaan, en deze kleding echt te mooi is om niet gezien te worden, anders kwam je hierin nooit meer van de bank.