Maak je eigen stijl met de kleding van 10DAYS

10DAYS is een bedrijf met grote dromen. Het merk wil overal ter wereld mensen inspireren om zichzelf te zijn. Daarom is de collectie leeftijdloos, tijdloos en genderneutraal. Kleding voor iedereen dus, wie je ook bent. Zodat je jouw eigen unieke look kunt creëren. 

Breek de regels en laat jouw persoonlijke stijl zien

De hoofdstad van Nederland is creatief, divers en barst van het zelfvertrouwen. Dat komt tot uitdrukking in de collectie van het Amsterdamse 10DAYS. De kleding van dit bedrijf staat bekend om een eenvoudige stijl die nooit gewoontjes is.

Het merk breekt al sinds 2007 met veel plezier de moderegels om het jou makkelijker te maken je eigen stijl te creëren. 

De ontwerpen combineren stijl en comfort, met een nadruk op functionaliteit. Denk aan ongedwongen silhouetten en heerlijk zachte stoffen. Er zijn veel sportieve elementen, maar ook opvallende kleuren en patronen. Dit merk moedigt je aan om lekker zelf aan de slag te gaan met jouw individuele stijl.

Weg met die tradities, wees een trendsetter

10DAYS wil je helpen uit te dragen wie jij bent. Je kleren representeren jouw persoonlijkheid. Laat de tradities links liggen en volg niet blind de trends maar wees juist een trendsetter.

Ben je een wildebras, dan is een jurkje met luipaardprint perfect om je ongetemde kant te laten zien. Hou je van alle kleuren van de regenboog? Pak dan eens een knalroze of felblauwe blouse. En als bling jouw ding is, wat dacht je dan van een glanzende gouden legging of broek? Met dit soort kledingstukken laat je de mensen om je heen weten wie jij bent en waar je voor staat. 

Combineer een capsulegarderobe met een collectie blikvangers

Het basisprincipe van 10DAYS is combineren. Je bouwt een capsulegarderobe op van kledingstukken in neutrale kleuren die je keer op keer uit de kast kan trekken. Die combineer je dan steeds weer met een nieuwe blikvanger. Zo creëer je heel eenvoudig een nieuwe look. 

Als je één kledingstuk kiest als blikvanger, dan wil je de rest van je outfit juist onopvallend houden. Denk bijvoorbeeld eens aan zwart: de ultieme neutrale kleur waaraan je de rest van je outfit kunt ophangen. Een zwarte coltrui, bijvoorbeeld, is goed te combineren met een legging met dierenprint. Maar diezelfde zwarte trui staat ook goed bij je favoriete roze rokje. Combineer erop los met dit merk, want de mogelijkheden zijn eindeloos.